Hvem er Studynow?

Studynow er en online læringsportal, der tilbyder videokurser og webinars til studerende og nyuddannede indenfor studierelevant software samt personlig udvikling. Vi er en passioneret gruppe, der har som målsætning at hjælpe studerende og professionelle med at lære hurtigere, så du kan nå dine mål, da vi tror på at fremtidens undervisning er digital og skal være tilgængelig når du har tid og lysten til at lære.
Hvad er Studynow og holdet bag

Har du brug for hjælp?

Har du spørgsmål, brug for hjælp, generel ris og ros til os eller noget helt andet, så tøv ikke med at kontakte os. Vi bestræber os på at besvare din henvendelse så hurtigt som muligt.
Simone sidder klar til at hjælpe jer med spørgsmål

Kontakt Studynow

Skriv på info@studynow.dk eller send en besked via formularen nedenfor, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Ofte stillede spørgsmål

 • Kan jeg virkelig være sikker på, at jeg ikke skal betale for kurserne?

  Ja. Det kan du virkelig. Vi giver dig gratis adgang til videokurserne i 7 dage. Det eneste du skal gøre er at oprette en profil her på Studynow, så får du øjeblikkelig adgang til de gratis kurser. Som studiemedlem ved IDA, får du ubegrænset adgang til alle kurser, webinarer og indhold indtil du er færdiguddannet.

 • Hvordan får jeg adgang til ALLE kurser på Studynow?

  Alle studerende der er medlem af fagforeningen IDA, får adgang til hele Studynow's kursus- og webinarbibliotek for 0 kr. Når du har tilmeldt dig den gratis prøveperiode på 7 dage, så vil IDA ringe dig op og give dig mulighed for at blive medlem og sikre dig gratis adgang til alle Studynows kurser. Hvis du har svært ved at vente til de ringer og gerne vil have ubegrænset adgang til alle Studynow's kurser og webinarer nu, så kan du tage sagen i egen hånd. Læs mere og meld dig ind - så er du godt på vej

 • Jeg er allerede medlem af IDA, hvad gør jeg så?

  Hvis du allerede er medlem af IDA, så skal du bare hente din personlige rabatkode i Hello Fellow app'en og indtaste den, når du rammer betalingssiden her på Studynow.

 • Hvor lang tid gælder min tilmelding?

  Når du melder dig ind i IDA får du en rabatkode, der giver dig gratis adgang til Studynow uden binding.