Hvordan kan vi hjælpe dig?

Har du spørgsmål, brug for hjælp, generel ris og ros til os eller noget helt andet, så tøv ikke med at kontakte os. Vi bestræber os på at besvare din henvendelse så hurtigt som muligt.
Besmir sidder klar til at hjælpe jer med spørgsmål

Kontakt Studynow

Skriv på info@studynow.dk eller send en besked via formularen nedenfor, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Mød holdet bag Studynow

Formålet med Studynow er at hjælpe studerende som dig, med at opnå dine faglige og karrieremæssige drømme. Vi understøtter din udvikling med studierelevante videokurser, der typisk tager udgangspunkt i et af de programmer, som vi ved du skal bruge til dine eksamener.
Holdet bag Studynow - online kurser i Matlab, Excel, Latex, Python med flere

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Ofte stillede spørgsmål

 • Kan jeg virkelig være sikker på, at jeg ikke skal betale for kurserne?

  Ja. Det kan du virkelig. Vi giver dig gratis adgang til videokurserne i 7 dage. Det eneste du skal gøre er at oprette en profil her på Studynow, så får du øjeblikkelig adgang til de gratis kurser. Som studiemedlem ved IDA, får du ubegrænset adgang til alle kurser, webinarer og indhold indtil du er færdiguddannet.

 • Hvordan får jeg adgang til ALLE kurser på Studynow?

  Alle studerende der er medlem af fagforeningen IDA, får adgang til hele Studynow's kursus- og webinarbibliotek for 0 kr. Når du har tilmeldt dig den gratis prøveperiode på 7 dage, så vil IDA ringe dig op og give dig mulighed for at blive medlem og sikre dig gratis adgang til alle Studynows kurser. Hvis du har svært ved at vente til de ringer og gerne vil have ubegrænset adgang til alle Studynow's kurser og webinarer nu, så kan du tage sagen i egen hånd. Læs mere og meld dig ind - så er du godt på vej

 • Jeg er allerede medlem af IDA, hvad gør jeg så?

  Hvis du allerede er medlem af IDA, så skal du bare hente din personlige rabatkode i Hello Fellow app'en og indtaste den, når du rammer betalingssiden her på Studynow.

 • Må jeg godt dele den her vilde fordel med min yndlings studiemakker?

  Det kan du lige bande på. Sharing is caring!

 • Hvor lang tid gælder min tilmelding?

  Når du melder dig ind i IDA får du en rabatkode, der giver dig gratis adgang til Studynow uden binding.