Meld dig ind i IDA og få gratis adgang til Studynow

Når du melder dig ind i IDA får du en rabatkode, der giver dig gratis adgang til Studynow. Studiemedlemskabet i IDA er gratis og uden binding det første år, og derefter koster det kun 20 kroner om måneden.

Sådan får du gratis adgang til studierelevante videokurser

Normal pris 2.499 kr.

 • 1. Meld dig ind i IDA

 • 2. Hent IDAs Hello Fellow app og find din rabatkode under "Fordele"

 • 3. Opret din bruger på Studynow og brug rabatkoden til at få 100% rabat

1

Meld dig ind i IDA

Studiemedlemskabet er GRATIS og uden binding det første år, og derefter koster det kun 20 kroner om måneden. For at blive medlem af IDA skal du læse en universitetsuddannelse inden for IT, naturvidenskab eller ingeniørfag. Du kan melde dig ind enten via vores Hello Fellow App eller via vores website.

2

Hent IDAs Hello Fellow app og find din rabatkode under ”Fordele”

Når du har meldt dig ind, som studiemedlem i IDA, skal du hente din rabatkode i Hello Fellow app'en under ”Fordele”. Du downloader app'en i App Store til iOS eller Playstore til Android.

3

Opret din bruger på Studynow og brug rabatkoden til at få 100% rabat

Gå til ida.studynow.dk. Klik på den knappen "Adgang til alle videokurser" og indtast din rabatkode på betalingssiden. Du har nu GRATIS adgang til alle videokurser på ida.studynow.dk. Du sparer 2.499 kr.

Går du og tænker på...

 • Kan jeg virkelig være sikker på, at jeg ikke skal betale for kurserne?

  Ja. Det kan du virkelig. Hvis du melder dig ind i IDA og henter din personlige rabatkode i Hello Fellow app'en, så får du adgang til Studynow til 0,-. (Psst! Kopiér det her link, så er du godt på vej: studerende.ida.dk/bliv-studiemedlem)

 • Jeg er allerede medlem af IDA, hvad gør jeg så?

  Hvis du allerede er medlem af IDA, så skal du bare hente din personlige rabatkode i Hello Fellow app'en og indtaste den, når du rammer betalingssiden her på Studynow.

 • Hvor lang tid gælder min tilmelding?

  Når du melder dig ind i IDA får du en rabatkode, der giver dig gratis adgang til Studynow i hele 2021 uden binding.