Bliv bedre til Excel, Python, Matlab og LaTeX gratis

Ønsker du at blive bedre til Excel, Python, Matlab eller LaTeX? Du får netop nu gratis adgang til nogle af vores mest populære videokurser. Intet krav om betaling, og du er igang på kun 15 sekunder!
Prøv Studynow gratis og få adgang til kurser i Excel, Python, Matlab og LaTeX

Gør som mere end 5.000 andre studerende

Få gratis adgang til vores mest populære videokurser, som scorer 9 ud af 10, baseret på mere end 100 anmeldelser.
Vores kurser er af høj kvalitet og brugerne giver dem topkarakter

Mød holdet bag Studynow

Formålet med Studynow er at hjælpe studerende som dig, med at opnå dine faglige og karrieremæssige drømme. Vi understøtter din udvikling med studierelevante videokurser, der typisk tager udgangspunkt i et af de programmer, som vi ved du skal bruge til dine eksamener.
Holdet bag Studynow - online kurser i Matlab, Excel, Latex, Python med flere

Et udpluk af vores dygtige undervisere

Vi har sammensat et drømmehold af dygtige undervisere, til at hjælpe med at opnå vores målsætning, om at hjælpe studerende som dig med at opnå dine faglige og karrieremæssige drømme. Underviserne er ofte tidligere studerende, der enten læser PhD. eller er godt i gang med deres erhversmæssige karriere. Fælles for dem alle, er at de har en relevant uddanelse indenfor feltet, så de ved hvordan det er at være universitetsstuderende, og hvad der er relevant at lære.
Online undervisere i alt fra Matlab, Python til Excel og Startup

Prøv Studynow gratis 👍

Start din 7 dages gratis prøveperiode nu, og få med det samme adgang, til nogle af vores mest populære videoer. Kom i gang med Excel, Python, LaTeX eller Matlab til dine studier. Du betaler ikke noget og binder dig ikke til noget.

Ofte stillede spørgsmål

 • Kan jeg virkelig være sikker på, at jeg ikke skal betale for kurserne?

  Ja. Det kan du virkelig. Vi giver dig gratis adgang til videokurserne i 7 dage. Det eneste du skal gøre er at oprette en profil her på Studynow, så får du øjeblikkelig adgang til de 3 gratis kurser.

 • Hvordan får jeg adgang til ALLE kurser på Studynow?

  Alle studerende der er medlem af fagforeningen IDA, får adgang til hele Studynow's kursus- og webinarbibliotek for 0 kr. Når du har tilmeldt dig den gratis prøveperiode på 7 dage, så vil IDA ringe dig op og give dig mulighed for at blive medlem og sikre dig gratis adgang til alle Studynows kurser i hele 2021. Hvis du har svært ved at vente til de ringer og gerne vil have ubegrænset adgang til alle Studynow's kurser og webinarer nu, så kan du tage sagen i egen hånd. Kopiér nedenstående url, læs mere og meld dig ind - så er du godt på vej: studerende.ida.dk/bliv-studiemedlem

 • Jeg er allerede medlem af IDA, hvad gør jeg så?

  Hvis du allerede er medlem af IDA, så skal du bare hente din personlige rabatkode i app'en IDA Studerende og indtaste den, når du rammer betalingssiden her på Studynow.

 • Hvor lang tid gælder min tilmelding?

  Når du melder dig ind i IDA får du en rabatkode, der giver dig gratis adgang til Studynow i hele 2021 uden binding.